March 5, 2006

Eipä mennyt kauaa..

Posted in Neuleet at 7:30 am by Mari

Tiistaina taisin tuon huivin aloittaa, torstaina hain hieman lisää lankaa ja nyt Kiri on nuppineuloitettuna vanhaan sijauspatjaan.. 🙂 Vieläkin pitää mainita, että on kyllä todella mukava malli neuloa, ja lopputuloskin ihan näyttävä.
Saa nähdä miten puuvillalanka pingottuu, jotenkin pelkään että menettää muotonsa käytössä, sillä puuvillallahan ei ole samanlaista “muistia” kuin villalangalla. :/
Seuraavaksi puikoille pääsee tummanharmaasta Sandnesin Lanettesta siskontytölle tehdävä Branching out, ja sitten alan etsiä omaa kolmiohuivia varten ohjetta. Tuossa alemmassa postauksessa kun on nuo 2 vyyhtiä hieman vihertävämpää Pirkkalankaa, josta olisi tavoitteena tehdä kesähuivi. Harmi vain että iso osa silmää miellyttävistä malleista on maksullisia, ja mulla kun ei tuota Visaa ole, niin täytynee alkaa vinkkaamaan miehelle että voisin synttärilahjaksi vaikka tykätä neuleohjeista.. 😉 Eipä tuo sille yllärinä tulisi.

Täytyy vielä laittaa tuosta reunakuviosta kuvajainen ennen pingotusta, pitsineuleissa pidän erityisesti siitä mystisestä muodonmuutoksesta joka pingoittamalla saadaan aikaan. Ryttyisestä ja muhkuraisesta suikaleesta “kuoriutuu” päivän aikana kaunis ja selkeälinjainen neule.. Oih ja voih, pitää saada seuraava tekele jo aluille, eipä tässä näköjään osaa edes tietokoneella istua ilman puikkojen kilinää.

Advertisements

1 Comment »

  1. Sia said,

    Ihana tuo sinun Kiri ja väri on siihen kyllä tosi sopiva! Kerrohan sitten, että miten puuvilla käyttäytyy huivissa kun minullakin olisi tehdä siitä huiveja vaikka koko suvulle, mutta en ole tohtinut edes kokeilla!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: