March 8, 2006

Piitkä huivi

Posted in Neuleet at 6:57 pm by Mari

Pituutta tuolle Branchingille tuli aivan riittävästi. Ei nimittäin riittänyt vain toinen puoli uskollisesta pingotusalustastani (120*200cm sijauspatja), vaan piti jatkaa toiselle puolellekin vielä. 🙂 Luulisin että käytössä pituus kuitenkin on aivan sopiva. Hieman jäi kaivelemaan tuo leveys, vaikka aloittaessanikin tiesin jo että mallikerta ei ole kovin leveä. Nyt mittaa siltä osin on noin 20cm, mutta toisaalta, käyttöön tuo pääsee keväällä jolloin ehkä tärkeämpää on jo ulkonäkö eikä niinkään lämmittävyys. Toivottavasti siskontyttö (samalla myös taaperon kummitäti) tykkää synttärilahjastaan. 🙂

Nyt taas on hieman orpo olo, taidankin illalla keriä nuo kaksi vyyhtiä vihertävää kesäpirkkaa ja alan suunnittelemaan seuraavaa mallia. Interweave Knits-lehdestä löysin mukavan näköisen pitsihuivin (miten niin mulla on jokin huivi-innostus meneillään? 8) ) ja täytyykin tutkia tarkemmin sitä mallia.. En nyt tähän hätään löytänyt kuvaa kyseisestä huivista, mutta ehkä palaan siihen myöhemmin.

Taapero nukahti, ja täytynee nyt ruveta miettimään viikonloppuna vietettävien 1vuotissynttäreiden tarjottavia.. Tai ehkä sittenkin alan keriä noita lankoja. Niin ja CSI alkaa kohta..

Advertisements

1 Comment »

  1. golden said,

    Ihania huiveja sinulla! Ja huivit on ihania! ;D


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: