March 24, 2006

Takaisin linjoille..

Posted in Neuleet, Taapero at 11:22 am by Mari

Sairastamiset toivottavasti hetkeksi ohitse, ensin tosiaan Taapero oli viikonverran huonossa kunnossa mahataudin vuoksi, ja sitten kun siitä selvittiin, niin itse sain riesaksi jonkinasteisen flunssan. Tuntuu että ajatukset ja varsinkin kädet ovat vieläkin ihan jumissa, joten olen pitänyt tietoista “lomaa” neuletöistä hetken aikaa. Tällähetkellä tilanne näkyy kuvasta, eli petroolinsininen Kiri alkaa olla puolessavälissä, kohta täytyisi jaksaa keriä toinen vyyhti lankaa.

Tässä pitäisi miettiä viikonlopun ruokalistaa, ilmeisesti miehen vanhemmat ovat huomenna tulossa tännepäin, ja täytyisi jotain tarjottavaa miettiä.. Uunifile ja kermaperunat kuulostaisivat varmaankin soveliaalta ruualta, vai mitähän sitä keksisi? 🙂

Viikonloppu tullee pojan päiväunien osalta kulumaan muutoin Oblivionin  parissa, kyseessähän siis on yksi laajimmista roolipeleistä, mitä tällähetkellä pc- tai konsolilaitteille on tehty. Eilen sain tuon käsiini, ja täytyy kyllä sanoa että on ollut odottamisen arvoinen. Suosittelen. (Niin, olen nörtti luonteeltani, mutta minkäs teet?)

Advertisements

1 Comment »

  1. Sia said,

    Hahaa, seurasin hetken aikaa että minne “lista” lähtee matkaamaan blogistani, eikä mennyt minuuttiakaan niin sinä sen jo veit =D.

    Minullakin on pientä “lomaa” neulomisesta, mutta minusta tuntuu että olen ennemminkin “pakkolomalla” sillä kiireitä pitää niin ettei tahdo ehtiä neulomaankaan. Jospa se sitten ristiäisten jälkeen helpottaisi 😉


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: