April 3, 2006

Valmista ja keskeneräistä.

Posted in Neuleet, Taapero at 7:26 pm by Mari

Sainpas sittenkin tuosta kamerasta kuvat vihdoin ladattua koneelle, joten ohessa hieman taas pientä tilannekatsausta tämän hetken neuletilanteeseen.. Aloitetaan vaikkapa näistä valmistuneista töistä. Mainitsin muistaakseni viimeksi aloittaneeni Clapotiksen Brillasta.

Tuo oli todella mukavaa lankaa kutoa, kunhan taas sai sormenpäät muistamaan että kyseessä on liukas puuvilla-viskoosisekoite, bambuiset puikot aikaansaivat juuri oikeanlaisen määrän kitkaa, jotteivat silmukat luiskahdelleet kokoaikaa pois, vaan neulominen sujui miltei ajatuksen voimalla. Innostuinkin taas hieman liikaa mallikerran toistamisen kanssa, ja huiville tuli kokonaispituutta reilut 2 metriä, joten tuota saa kääriä kaulaan oikein urakalla.. 8) Eipä se luultavammin haittaa – varsinkin jos ilmat pysyvät näinkin "keväisinä".

Kudoin myös taaperolle villasukat eilen illalla, mutta kun ajatus ei oikein kulje, niin unohdin ottaa niistä kuvatukset. Laitan myöhemmin, jos muistan.

Nyt työn alla on itselle kotisukat tummanharmaasta Lanettesta,
malli on omasta päästä lennossa kehitelty palmikkojoustin, ja silmukoita taisi alussa olla 60. Tosin jalkaterään kavensin määrän 48:an, koska jalkani on suuresta koostaan 😀 (35-36) huolimatta todella kapea. Ainakin puikoilla sovitettuna tuntuu mukavan napakalta, ja uskoisin että venyy vielä käytössä.

Mitäs muuta, Taapero on taas kunnossa, ja vauhtia riittää. Tuntuu että joka päivä tuo oppii uusia sanoja. Tänään neuvolassa katseli hieman itseään nuorempaa naishenkilöä, sitten selvitti minulle kädellä osoittaen että kyseessä oli "tööttö". Kyllä pojalla on ihan oikeat elkeet jo pienestä pitäen, tyttöihin kiinnittää välittömän huomionsa aina kun sellainen sattuu vastaan.. 🙂

Täällä eletään tällähetkellä asuntokuumeen kourissa, huomenissa saamme tietää hyväksyttiinkö tekemämme tarjous omakotitalosta..

Vielä loppukaneettina taaperon tervehdys: !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: