April 5, 2006

Sukkia toisellekin jalalle

Posted in Ärsytystä, Neuleet at 6:39 am by Mari

Nyt sain otettua noista taaperon sukista kunnollisen kuvan.. Joskus muinoin ennen käpysotia ostin hetkellisessä mielenhäiriössä kerän tuota melkoisen värikästä Nallea, ja koska neulepinta on noinkin levottoman näköistä, niin mitään sukkaa/lapasta suurempaa en tuosta viitsi tehdä. Taapero kyllä tykkäsi kun sai värikkäät jalat, hyvinhän nuo kumisaappaissa lämmittävät. Tosin ihmetyttää että pojan jalka on kaikkea muuta kuin ikätaulukon kokoinen, neuloin nuo reilun 2-vuotiaan koolla, ja ovat aivan sopivat. Taitaa kasvaa maatapitkin tuo miekkonen.

Omatkin sukat valmistuivat eilen, ja pääsivät myös kameran linssiluteiksi,saa nyt sitten nähdä, kuinka noita pystyn käyttämään, kun kaikenlainen villa tuppaa kutittamaan melkoisesti. Siitä pääsenkin seuraavaan tekeleeseen.. Eilen kävin koskikeskuksen lankaliikkeessä (3.krs) ja mukaan tarttui kokeilumielessä pari kerää valkoista Regian Silkiä sekä 2,5mm bambuiset sukkapuikot.

Niiden yhteistyönä puikoilla on jo seuraava sukkapari, samalla kuvioinnilla kuin nuo tummanharmaatkin, eli palmikkojoustinta ja jalkaterän päällä palmikoita. Helppoa ja suht "aivotonta" mallineuletta, mutta tällä hetkellä juuri sopivaa puuhaa. 

Täällä eletään melkoisen ketutuksen vallassa, ei tullut asuntokauppoja ja mikäli oikein ymmärsin niin eipä meillä ole mitään mahdollisuuksia päästä tästä nykyisestä asunnosta pois. Eräiden ihmisten toimintaa ja mielenliikkeitä kun ei vain voi ymmärtää, joten päätin ottaa täysin aikalisän ja jättää kaikenlaisen yhteydenpidon pois. Eiköhän me miehen kanssa jotain keksitä ihan omin avuin.

Mutta, nyt suunnistan hakemaan kupillisen kahvia, sillä pinnasängyssä taidettiin juuri nukahtaa, ja mulla on pari tuntia toivon mukaan ihan omaa aikaa (eli siis nettaan ja kudon sukkaa 🙂 ) 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: