May 19, 2006

Jokos nyt onnistuisi…

Posted in Langat, Neuleet at 6:02 am by Mari

Pitkään olen mielessäni kirjoitellut postauksia, mutta tässä on ollut niin paljon kaikenlaista muuta puuhaa (taapero sairasteli, itse sairastelin yms) että tuntui paremmalta jättää blogi hetkeksi omiin oloihinsa ja odottaa inspiraatiota. Nyt alkaa taas "elämä voittaa" ja valmistuneita neuleitakin on jo sen verran iso liuta, että laittelen niistä kuvia pikkuhiljaa.

Ohessa kuitenkin tämänhetkinen ehdoton lemppari, Flower Basket Shawl (Evelyn C. Clarken malli). Lankana työssä oli Garnstudion Vivaldi, 58%mohair/19%villa/23%polyamidi ja neuloin huivin 3,5mm puikoilla. Todella ihanan ilmava pinta, tosin pingotinkin todella tiukasti.

Aikani kuluksi olen tässä kaivanut virkkuukoukunkin esille, ja tehnyt pojalle muutaman pallon puuvillalangan jämistä.. Niistä täytynee ottaa kuvia myöhemmin, tällä hetkellä lienevät heitettyinä sohvan alle :).

Työn alla juuri nyt on Eunny Jangin Print O' The Wave-shaali, johon lankana uusin ihastukseni, Dropsin Alpaca. Erityisesti tykkään langan liukkaudesta, erikoisen tuntuista neuloa mutta ah, niin ihanan kutittamatonta.

Taapero voi tällä hetkellä vallan mainiosti, kävelee jo kohtalaisen hyvin ja juoksuaskeliakin ottaa. Puhetta riittää, tosin melko iso osa siitä vielä omaa höpinäänsä, josta joutuu hieman miettimään mitä milloinkin tarkoittaa. Toisesta lapsesta on ollut enenevässä määrin puhetta, hieman kyllä hirvittää lähteä uudelleen vauvavuoden syövereihin, mutta toisaalta sitten kun kakkonen olisi taaperoiässä niin heistä olisi korvaamatonta seuraa toisilleen.. Saa nyt nähdä, mihin tässä päädytään. Tällähetkellä kuitenkin asia on vielä täysin ajatuksen tasolla. 😉

Advertisements

4 Comments »

 1. derea said,

  Vau! Ihanan ilmava ja hento huivi 🙂 *kade*

 2. Sia said,

  Aivan upea kukkakorihuivi!!

 3. Villasukka said,

  Upea! Pitsin hinkuni pahenee taas…

 4. Anlee said,

  Ihanainen hento henkäys tuo huivi!
  Paljonko meni lankaa?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: